В Закарпатській області новий керівник Виноградівських правоохоронців зустрівся з місцевими журналістами

В Закарпатській області новий керівник Виноградівських правоохоронців зустрівся з місцевими журналістами

18.09.15 08:04 0 539
16 вересня новопризначений керівник Виноградівської міліції підполковник Віктор Васильович Ребрей провів свою першу зустріч з місцевими журналістами.

У ході зустрічі з представниками мас-медіа Віктор Васильович розповів про наміри та перспективи, які планує найближчим часом втілити в роботі на займаній посаді.

Перше, на чому акцентував увагу журналістів новий керівник-максимальна відкритість у роботі з населенням, повернення довіри громадян до міліції, готовність правоохоронців до діалогу.

- Ми повинні працювати так, щоб від населення не надходило ніяких нарікань на нашу роботу,- наголосив підполковник міліції.

На зустрічі керівник виноградівської міліції дав оцінку криміногенній ситуації в районі та розказав про першочергові завдання міліції щодо протидії злочинності й забезпечення охорони громадського порядку на території обслуговування. Віктор Васильович розказав, що приємно вражений професійним рівнем виноградівських правоохоронців ,але наголосив, що крім цього міліціонер повинен бути відкритим для людей, які йдуть до нього за допомогою. Він повинен вислухати, вникнути та допомогти кожному. Дуже важливо, щоб заяви й повідомлення громадян про злочини у жодному разі не укривалися від обліку і обов'язково, щоб при розгляді заяв громадян, всебічно й об'єктивно досліджувалися всі обставини і тільки після цього приймалось процесуальне рішення.

Цікавилися журналісти й ставленням нового очільника виноградівських правоохоронців до реформ у правоохоронній системі, зокрема – створення поліції, співпраці міліціонерів з громадськими формуваннями та громадськими організаціями району, боротьбу з корупцією та передвиборчою компанією тощо. На всі запитання журналісти отримали обґрунтовані роз'яснення та відповіді.

Оскільки це була, фактично, перша зустріч нещодавно призначеного начальника Виноградівського райвідділу міліції Віктора Ребрея з представниками ЗМІ, розмова торкнулася біографічних питань. Віктор Васильович коротко розповів журналістам про свій життєвий шлях, місця попередньої служби, перші враження від очолюваного ним колективу міліції.

Наприкінці зустрічі керівник Виноградівської міліції зазначив, що має багато ідей і планів, на втілення яких потрібен час та наголосив, що завжди готовий до співпраці як з владними структурами, установами й підприємствами так і з кожним виноградівцем зокрема і пообіцяв журналістам, що подібні зустрічі будуть проводитися постійно і громадяни зможуть «з перших вуст» дізнатися про кримінальну ситуацію в районі та шляхи її покращення.

Інформація Виноградівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ