В селі Велика Добронь начальник Ужгородського райвідділу міліції провів прийом громадян

В селі Велика Добронь начальник Ужгородського райвідділу міліції провів прийом громадян

18.09.15 11:41 0 540
Керівник міліції Ужгородщини спілкувався з мешканцями с.Велика Добронь. Під час зустрічі обговорювались та вирішувались проблемні питання жителів села.

Начальник Ужгородського райвідділу Іван Руснак провів прийом громадян в с.Велика Добронь, що на Ужгородщині. Міліціонер вислухав проблеми мешканців та прийняв відповідні рішення для їх вирішення.

Також була проведена зустріч з головою сільської ради Сільвашом Золтаном та директором місцевої школи Хантер Йосипом. В ході бесіди обговорювались питання, які стосувались представників ромської народності. Зокрема, є проблема з їхнім відвідуванням школи, яке є досить низьким. Окрім цього, декілька учнів початкових класів ще й досі не мають свідоцтва про народження. Обговорено й питання дитячого садочку, де виховуються 182 дітей, які поділені на сім груп, у двох з яких – діти ромської громади. Особливу увагу було приділено питанню співпраці Велико-

Добронського громадського формування з правоохоронними органами.

Правоохоронці акцентували увагу присутніх напідготовці до проведення виборів. Міліція Ужгородщини і надалі проводитиме профілактичну та роз'яснювальну роботу, щодо недопущення порушень виборчого законодавства та підкупу виборців.

Інформація Ужгородського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ