У Рівненській області унікальні образи наречених будуть створювати колишні безробітні

У Рівненській області унікальні образи наречених будуть створювати колишні безробітні

18.09.15 16:05 0 577
Весільна сукня — важливий елемент образу нареченої. Вона не лише прикрашає, а й створює настрій, привертає увагу, радує гостей і наречену. Елегантна сукня підкреслює природну красу нареченої, а правильні аксесуари доповнять образ. Підібрати саме те, особливе і неповторне вбрання допомагають дизайнери дому весільної моди "Еліт", який уже 15 років успішно створює оригінальні образи наречених.

З початку 2015 року розпочалася співпраця Рівненського міського центру зайнятості та фізичної особи-підприємця Ірини П.

Пані Ірина звернулася до Рівненського міського центру зайнятості за допомогою у підборі кадрів для роботи у салоні весільних суконь. На роботу потрібні були вишивальники, кравці, технологи, швачки, контролер якості, бухгалтер. 16 новостворених робочих місць чекали своїх кандидатів на працевлаштування. Після підбору потрібних спеціалістів та проходження ними стажування на робочих місцях усі вакантні посади були заповнені. А тепер роботодавець скористалась можливістю отримати компенсацію єдиного соціального внеску.

За додатковою інформацією щодо можливого працевлаштування на підприємствах міста можна звернутися в Рівненський міський центр зайнятості або за телефоном 26-55-32.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ