У Чернігівській міській раді презентували проект “Безпечне місто ”

У Чернігівській міській раді презентували проект “Безпечне місто ”

18.09.15 11:03 0 508
16 вересня заступник міського голови – керуючи справами виконкому Станіслав Віхров провів зустріч з представниками запорізької компанії “БРАМА - ІНЖЕНЕРНІ СИСТЕМИ” щодо презентації проекту “Безпечне місто”.

Детально про проект «Безпечне місто» розповівпредставник компанії «Брама – Інженерні системи» Дмитро Левін, яка займається в Україні впровадженням подібних систем.

Він підкреслив, що проект має на меті спростити роботу муніципальним службам введенням контролю дорожньої ситуації, інтелектуальним відеоспостереженням, екологічним та пожежним контролем, Крім того, створенням муніципальної кабельної системи, до якої є можливість підключення будь-яких муніципальних або комерційних об'єктів.

За його словами, досвід провадження таких систем в європейських містах показав зменшення кількості порушень правил дорожнього руху, підвищення контролю за порядком у місті, поліпшення екологічного контролю, поповнення міського бюджету за рахунок автоматизованих паркувань і цифрової реклами, оренди побудованих муніципальних каналів зв'язку комерційними компаніями, раціонального освітлення вулиць і можливістю провадження інших технологій.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Вінничина: керівництво ...

КОМЕНТАРІ