В Івано-Франківській області урочистості з нагоди Дня рятівника продовжуються

В Івано-Франківській області урочистості з нагоди Дня рятівника продовжуються

18.09.15 13:11 0 580
Урочистості до Дня рятівника продовжилися пішою ходою керівництва та працівників Управління ДСНС в області, гостей свята середмістям Івано-Франківська до Вічевого майдану, де розпочалася громадська акція «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» Це дійство завжди викликало неабияку зацікавленість у містян, тож площа була велелюдна.

З нагоди Дня рятівника прес-конференцію для представників центральних та регіональних засобів масової інформації дав начальник Управління ДСНС в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Володимирович Чернецький.

«З початку року вогнеборцями Івано-Франківщини уже ліквідовано більше двох тисяч пожеж, врятовано життя 30 людей, з-поміж яких – п’ятьох дітей, та матеріальних цінностей на суму близько сорока двох мільйонів гривень. – розповів журналістам Володимир Володимирович. – За цей час працівники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкодили більше 180 боєприпасів. Водолази здійснили близько тридцяти виїздів на пошукові роботи, а працівники гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області - 44 виїзди на пошуково-рятувальні роботи та врятували 44 туриста.

У переддень великого свята Незалежності України у селі Кобаки Косівського району відкрився 25-тий на Прикарпатті підрозділ місцевої пожежної охорони.

7 вересня для виконання завдань за призначенням у зону проведення антитерористичної операції вирушили шестеро працівників аварійно-рятувального загону Управління ДСНС в області. Це 13 ротація прикарпатських рятувальників. Загалом за останній рік на буремному Сході нашої держави побували 32 наші фахівці.

А на Вічевому майдані усі мають змогу побачити, з чого ж розпочинала історію свого виникнення та становлення наша служба, адже саме такий кінно-бочковий хід був на озброєнні у пожежників Станіславова до 1924 року».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ