Хмельниччина: відбулась громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Хмельниччина: відбулась громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

18.09.15 12:09 0 518
16 вересня напередодні Дня рятівника та в рамках проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» старокостянтинівські рятувальники разом із працівниками центру дитячої творчості при Великочорнятинській школі провели день відкритих дверей у 19-й державній пожежно-рятувальній частині. На захід запросили учнів загальноосвітніх шкіл та студентів професійних училищ району.

Під час акції фахівці пожежно-рятувального ремесла продемонстрували гостям методи рятування людей із верхніх поверхів будинку та прийоми надання першої медичної допомоги. Адже метою заходу було донести до підлітків інформацію про важливість та небезпечність професії, буденне життя рятувальників, які знаходяться на чергуванні та про небезпеки, що можуть чатувати на кожному кроці.

Учням та студентам дуже сподобалася екскурсія, яка видалась досить цікавою та пізнавальною. Діти подякували рятувальникам та запевнили, що у майбутньому багато з них спробує себе у цій не легкій справі – рятувати людські життя та майно.

Старокостянтинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: на ...

КОМЕНТАРІ