Вінничина: військові комісари області вдосконалили підходи до проведення заходів мобілізації (+фото)

Вінничина: військові комісари області вдосконалили підходи до проведення заходів мобілізації (+фото)

19.09.15 09:38 0 651
Відповідно до розпорядження Голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія та рішення військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату полковника Геннадія Долгашова на базі Гайсинського районного військового комісаріату проведено показове інструктивно-методичне заняття з питань організації ведення військового обліку та бронювання.

Основна мета навчань – удосконалення у військових комісаріатах Вінницької області заходів мобілізаційної готовності з урахуванням підготовки до наступних черг часткової мобілізації та підвищення професійності військовослужбовців, службовців та працівників військових комісаріатів.

До заняття залучалися посадові особи військових комісаріатів області (з врахуванням 11 відновлених військових комісаріатів), які безпосередньо відповідальні за ведення військового обліку військовозобов'язаних запасу та техніки національної економіки.

« На сьогоднішній день важливим пріоритетом у підготовці військових комісаріатів до наступних черг часткової мобілізації є питання відновлення військового обліку громадян, що був втрачений за попередні роки. В ході проведення заняття опрацьовано порядок, вимоги та організацію ведення військового обліку офіцерського, сержантського та рядового складу запасу, обліку техніки національної економіки. Та найголовніше, що в під час таких зустрічей відбувся обмін досвідом роботи з питань організації мобілізаційної роботи набутий в ході проведення шести черг часткової мобілізації» - зауважив військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Долгашов.

За його словами, офіцери Вінницького обласного військового комісаріату на високому рівні провели інструкторсько-методичні заняття та поділитись особистим досвідом роботи, знаннями, окреслили наявні проблемні питання та визначили шляхи їх вирішення. Підсумком заняття був залік щодо професійної придатності учасників зборів.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ