Свято працівників лісу на Житомирщині. Фоторепортаж

Свято працівників лісу на Житомирщині. Фоторепортаж

19.09.15 10:14 0 562
Щорічно у третю неділю вересня професійне свято відзначають працівники лісового господарства.

голова обласної державної адміністрації особисто привітав працівників лісової галузі з професійним святом.

«Лісова галузь нашої області – це 7 тисячний колектив фахівців високої кваліфікації, відданих своїй справі людей, які сумлінно виконують свій обов'язок. Саме ви у щоденних буднях, нелегкою клопіткою працею не тільки зберігаєте, а й примножуєте ліси - наш національний скарб», - сказав він.

Керівник області подякував всім лісівникам за злагоджену та професійну роботу в гасіння лісових пожеж, допомогу на будівництві фортифікаційних споруд на сході нашої держави. «Я висловлюю глибоку вдячність лісогосподарським підприємствам, які не стояли осторонь та надавали допомогу в будівництві опорних пунктів на лінії розмежування в зоні проведення АТО»,- сказав Сергій Машковський.

Керівник області побажав всім присутнім міцного здоров'я, благополуччя, успіхів та наснаги. Кращі працівник лісової галузі були відзначені грамотами та подяками голови облдержадміністрації.

Зі святом колег привітав начальник управління лісового господарства Андрій Курінський. «Лісова галузь відіграє визначну роль. Добрим словом хочу відзначити роботу усіх працівників. Дякую за доглянуті ліси, їх збереження, за самовідданість та сумлінну працю», - сказав він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Львові п’яний водій ...

КОМЕНТАРІ