Тернопільська область: протягом ліквідовано 4 пожежі

Тернопільська область: протягом ліквідовано 4 пожежі

19.09.15 16:44 0 667
07:12 черговим караулом ДПРЧ-3 Управління ліквідовано пожежу на балконі квартири, розташованої на 3-у поверсі житлового будинку на вул. Злуки, 25 у Тернополі, під час гасіння врятовано квартиру. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку на площі 3 м.кв та віконну раму. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

16:28 черговим караулом ДПРЧ-7 Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в с. Лапшин Бережанського району, під час гасіння врятовано будівлю. Вогнем знищено суху траву на площі 0,005 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

17:29 ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-3 Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в с. Острів Тернопільського району. Вогнем знищено суху траву на площі 0,001 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

01:48 черговим караулом ДПРЧ-12 Управління ліквідовано пожежу житлового будинку в с. Лошнів Теребовлянського району, під час гасіння врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей на суму 150 тисяч гривень. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 250 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: рятувальники стали срібними ...

КОМЕНТАРІ