На Тернопіллі начальник обласної міліції зустрівся з викладачами та учнями Теребовлянського вищого училища культури

На Тернопіллі начальник обласної міліції зустрівся з викладачами та учнями Теребовлянського вищого училища культури

19.09.15 09:08 0 642
З робочим візитом у Теребовлянському районі побував начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. В рамках своєї поїздки Олександр Миколайович зустрівся з викладачами та учнями місцевого вищого училища культури. Основний лейтмотив заходу – вберегти та застерегти молоде покоління від необдуманих вчинків, попередити про відповідальність за вчинення протиправного.

на зустрічі з очільником обласної міліції були присутні учні третього та четвертого курсів, а загалом у навчальному закладі освоюють різноманітні професії майже триста хлопців і дівчат.

На початку зустрічі Олександр Миколайович розповів про криміногенну обстановку в області та злочини, від яких найчастіше потерпають неповнолітні. Окремо зупинився на найпоширеніших видах шахрайств, адже аферисти буквально атакують людей і під різними приводами виманюють у них гроші. Оскільки учні училища отримують стипендію на банківські картки, то полковник міліції застеріг їх не довіряти псевдобанківським працівникам та дав дієві поради як убезпечити себе від пройдисвітів.

На зустрічі обговорили ще одну важливу проблему – поширення наркоманії в молодіжному середовищі та пов'язані з цим проблеми. Олександр Миколайович розповів неповнолітнім про негативні наслідки вживання алкоголю, наркотичних засобів, навів конкретні життєві приклади згубного впливу шкідливих звичок.

- Один ваш необдуманий вчинок може привести до негативних наслідків, - наголосив Олександр Миколайович. – Перш, ніж щось зробити добре подумайте, адже за усі вчинки доведеться відповідати.

Хлопці та дівчата цікавилися роботою працівників міліції. Олександр Богомол розповів, що 14 жовтня у Тернополі стартує прийом у нову патрульну поліцію й порадив учням добре вчитися, аби в майбутньому поповнити лави реформованого міліцейського відомства.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: в ...
Наступна новина: Чернівці: Ремонтують вулицю ...

КОМЕНТАРІ