Рівненщина: рятувальники провели для дітей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Рівненщина: рятувальники провели для дітей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

19.09.15 14:29 0 622
З метою навчання підростаючого покоління основам безпеки життєдіяльності та правильним діям в умовах небезпеки, 17 вересня біля районного будинку культури в м. Корець рятувальники провели для школярів громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». На заході були присутні учні місцевої школи, жителі міста.

Рятувальники розповіли про те, як недбалість дорослих і пустощі дітей приводять до пожеж, навчали правил безпечного поводження у побуті та на вулиці. Особливо цікавим виявився конкурс «Знай! Не допускай! Допомагай!» – глядачі відповідали на запитання щодо правил відпочинку на природі, водоймах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів та у разі виявлення пожеж у побуті. В ході акції школярі із задоволенням приміряли на себе бойовий одяг вогнеборців та ознайомлювались з пожежно-рятувальною технікою і наявним оснащенням рятувальників.

Така зустріч із співробітниками Держслужби з НС надовго запам’ятається дітям. Найактивніші учасники отримали від рятувальників сувенірну продукцію. Проведення подібних заходів безумовно залишає свій слід у свідомості кожної дитини. І це ще раз говорить про важливість і цілеспрямованість роботи, яка проводиться працівниками Корецького районного сектору ГУ ДСНС.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ