У Рівненській області колектив рятувальників міста атомників відзначив професійне свято

У Рівненській області колектив рятувальників міста атомників відзначив професійне свято

19.09.15 12:36 0 563
17 вересня колектив 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області відзначив своє професійне свято - День рятівника. В урочистих зборах взяли участь працівники 22-ї та 23-ї державних пожежно-рятувальних частин з охорони Рівненської атомної електростанції, 12-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Кузнецовськ та ветерани пожежної охорони.

Захід розпочався з вшанування пам’яті загиблих рятувальників та героїв Чорнобиля хвилиною мовчання. Після цього начальник ДПРЗ-2 підполковник служби цивільного захисту Юрій Левчук привітав усіх колег зі святом та побажав міцного здоров’я, достатку, успіхів і мирного неба. Також колектив рятувальників з їх професійним святом привітали генеральний директор ВП РАЕС Павло Павлишин, заступник Кузнецовського міського голови Юрій Кравець та настоятель Свято-Преображенського собору отець Володимир.

Керівник атомної станції Павло Павлишин у своїй промові зокрема зазначив, що кваліфікований і згуртований колектив ДПРЗ-2 ефективно здійснює свій щоденний обов’язок – забезпечує протипожежний захист та охорону Рівненської АЕС. «Ваша служба важлива і відповідальна, адже надійна робота енергоблоків РАЕС - це енергетична безпека держави, стабільність економіки, добробут населення», - підкреслив гендиректор.

На урочистому заході кращим працівникам ДПРЗ-2 було вручено грамоти та подяки за сумлінне виконання службових обов’язків. Після цього колектив Палацу культури ВП РАЕС порадував всіх рятувальників та гостей святковим концертом.

ДПРЗ-2
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: 18 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ