У Рівненській області щоб стати до роботи,оператори котелень проходять спеціальне навчання

У Рівненській області щоб стати до роботи,оператори котелень проходять спеціальне навчання

19.09.15 09:17 0 590
16 вересня у Костопільському відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулося підсумкове заняття у групі слухачів, які навчалися на курсах цільового призначення «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань для операторів котелень».

Фахівці районного центру зайнятості підібрали на навчання 23 безробітних, котрі незабаром планують приступити до роботи у місцевих котельнях.

Програма курсу підвищення кваліфікації досить насичена: відомості з теплотехніки; основи електротехніки; будова та принцип роботи парових і водогрійних котлів; водний режим; паливо і його спалювання; використання альтернативних видів палива; топкові пристрої і паливне обладнання котелень; автоматика і контрольно-вимірювальні прилади котельних установок; охорона праці; експлуатація котельних установок та іншого обладнання котелень.

Слухачі продемонстрували свої набуті знання перед комісією, до складу якої завідувач відділення Ірина Танасюк запросила представників провідних підприємств теплопостачальної галузі району: керівника комунального підприємства «Костопільські районні мережі» Михайла Пацюрківського, начальника відділу охорони праці та техніки безпеки ТОВ «Свиспан лімітед» Ігоря Рицького, майстра КП «Костопількомуненергія» Віктора Стельмащука. Якість навчання перевіряли також директор РЦПТО ДСЗ Володимир Псюк та його заступник Оксана Зигалова.

Після складання іспиту випускники курсів отримали посвідчення та допуски до роботи. Як запевнили у центрі зайнятості, уже незабаром випускники будуть працевлаштовані відповідно до заявок підприємств.

Директор центру профтехосвіти Володимир Псюк подякував роботодавцям за співпрацю, а випускникам побажав трудових успіхів.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку недобросовісні ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ