Рівненщина: дорожню грамоту засвоюємо разом! (+фото)

Рівненщина: дорожню грамоту засвоюємо разом! (+фото)

19.09.15 16:27 0 605


Працівники Державтоінспекції Рівненщини і надалі продовжують проводити профілактичну роботу серед підростаючого покоління з тематики безпеки дорожнього руху.

У рамках проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції Рівненської області відвідують загальноосвітні навчальні заклади. Під час зустрічі зі школярами представники служби ДАІ вкотре акцентують увагу малечі на необхідності дотримання вимог Правил дорожнього руху.



працівники Державтоінспекції зустрілися із вихованцями Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради. Близько 200 хлопчиків та дівчаток з нетерпінням чекали на прихід незвичних гостей. Під час спілкування старший інспектор з профілактичної роботи нагадала дітям про основні причини, по яких найчастіше неповнолітні потрапляють під колеса транспортних засобів. Також разом обговорили типові дорожні ситуації, які зображені на наочних плакатах. Крім цього, працівник ДАІ звернула увагу на важливості використання світловідбиваючих елементів та подарувала декілька найактивнішим учасникам тематичної вікторини.



Наостанок учні із захопленням розповіли інспектору про випадки, які траплялися з ними на дорозі.



— Ми дуже вдячні працівникам Державтоінспекції за те, що вони постійно знаходять час для спілкування з малечею. Адже, доведення матеріалу працівником міліції про безпеку на дорозі набагато краще сприймається дітьми. Я сподіваюся, що і надалі у нас з інспекторами ДАІ залишиться така плідна співпраця, – зауважила Вікторія Головайчук педагог-організатор Рівненської гуманітарної гімназії.



А працівники Державтоінспекції і надалі будуть зустрічатися з підростаючим поколінням, аби останні ніколи не ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод і були завжди законослухняними громадянами нашої держави.



Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: прокуратура ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ