На Хмельниччині відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника

На Хмельниччині відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника

19.09.15 09:34 0 579
17 вересня в актовому залі 9-ї державної пожежно-рятувальної частини відбулись урочисті заходи, присвячені Дню рятівника. Привітати вогнеборців з їх професійним святом завітали представники влади міста та депутати районної ради. Також на урочистості завітали ветерани пожежної охорони та представники районних засобів масової інформації.

З вітальним словом до рятувальників та гостей звернувся голова державної районної адміністрації Володимир Сергійчук, генеральний директор аграрної компанії «VITAGRO» Петро Лабазюк, які від щирого серця висловили вогнеборцям слова подяки за їх сумлінну працю, мужність та героїзм під час виконання завдань за призначенням.

В свою чергу особовий скла волочиських рятувальників привітав начальник Волосичького районного сектору ГУ ДСНС області Олександр Штанькевич.

Почесними грамотами, подяками, черговими спеціальними званнями, нагрудними знаками тощо були нагороджені кращі з кращих працівників Служби порятунку, які проявили мужність та героїзм під час виконання службових обов’язків.

На завершення урочистостей керівник компанії «VITAGRO» Петро Лабазюк подарував рятувальникам 50 комплектів форменого одягу.

Волочиський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зроблено ще один крок до ...
Наступна новина: Вінничина: військові ...

КОМЕНТАРІ