В Закарпатській області знаменну дату,ювілей 65 років,відзначає пенсіонер ОВС з Берегова Петро Олинець

В Закарпатській області знаменну дату,ювілей 65 років,відзначає пенсіонер ОВС з Берегова Петро Олинець

19.09.15 11:37 0 777
Петро Петрович Олинець нині відзначає свій ювілей. З самого ранку ювіляра привітали особовий склад Берегівського райвідділу міліції та бувалі колеги – правоохоронці, з якими свого часу іменинник ділив міліцейські будні.

Народився Петро Петрович Олинець у 1950 році в селі Мужієво Берегівського району, в родині робітників.

У 14 років одразу після закінчення школи Петро Олинець пішов працювати. Вдень юний Петро працював різноробочим на заводі, а вночі причепщиком у колгоспі.

В 19-річному віці Петра Олинця призвали на строкову службу до збройних сил, тоді ще Радянського Союзу. 2 роки солдат Олинець служив в танкових військах, далеко від домівки, аж у місті Білогорськ, Амурської області.

Повернувшись з армії Петро Петрович 8 років працював начальником цеху на консервному заводі в селі Великі Береги. В подальшому саме трудовий колектив цього заводу, клопотав за Петра Олинця, як за одного із найзразковіших своїх працівників, аби його прийняли на роботу до міліції.

Свою роботу в органах внутрішніх справ, тоді ще 29 - річний Петро Олинець розпочав у відділі позавідомчої охорони при Берегівському райвідділі міліції.

У ті часи в Берегові було чимало державних підприємств. Тож фактично кожне чергування працівників служби охорони буле насичене на події, інколи охоронники затримували злодіїв державного зерна, худоби чи обладнання.

Далі був переведений на посаду дільничного інспектора Берегівського райвідділу міліції. Спочатку був «шерифом» у місті, а згодом на селі.

- Свою роботу я робив з повною віддачею та душею, по інакшому не вмію згадує Петро Петрович Олинець. - Моїм керівникам ніколи не доводилося «червоніти» за мене.

За 20 років роботи в міліції Петро Петрович не отримав жодного дисциплінарного стягнення. А навпаки неодноразово заохочувався, у послужному списку Петра Олинця понад 19 заохочень, серед яких нагрудний знак «Відмінник міліції » та медаль «За відмінну службу І та ІІ ступеня».

Закінчив міліцейську службу Петро Петрович 17 років тому, проте і донині користується повагою та шаною з боку молодого покоління правоохоронців та колишніх колег по службі.

Після виходу на заслужений відпочинок міліціонер у відставці зайнявся виноградарством та садівництвом. Ніні в цьому йому допомагає чимала родина, дві доньки та пятеро онуків.

18 вересня, у День народження Петра Олинця, з самого ранку, аби привітати ювіляра, в клубі Берегівського райвідділу зібралися особовий склад міліції та бувалі колеги – правоохоронці, з якими свого часу іменинник ділив міліцейські будні.

Квітами, грамотами, подарунками та оплесками вітали іменинника. Зі словами поздоровлення на адресу свого колишнього підлеглого виступили тодішні керівники Берегівської міліції начальник райвідділу Василь Матей та заступник по криміналу Ілля Попович. Від імені ветеранської організації з вітальними словами до ювіляра звернувся голова первинної ветеранської організації Берегова Іван Паук.

Особовий склад та Рада ветеранів Берегівського райвідділу міліції щиро вітають шановного ювіляра із 65-річчям. Бажають йому міцного здоров'я, довгих літ життя та родинної злагоди.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ