В Закарпатській області син намагався вбити сокирою свого батька,бо той залишив будинок іншому сину

В Закарпатській області син намагався вбити сокирою свого батька,бо той залишив будинок іншому сину

19.09.15 15:11 0 649
До чергової частини Тячівського райвідділу надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставлено 84 річного мешканця села Грушево, з множинними травмами голови.

До помешкання потерпілого виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівником райвідділу Павлом Маскалюком.

На місці події було встановлено, що 45 річний мешканець с. Грушево, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння прийшов до будинку свого батька з'ясовувати, чому той залишає помешкання молодшому синові а не йому. Розмова переросла в сварку в ході якої зловмисник схопив сокиру та вдарив нею рідного батька по голові і продовжував бити. У той час до помешкання зайшов молодший син який зупинив безжальне побиття.

Після скоєння злочину зловмисник втік з місця пригоди однак невдовзі був затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Чи перебуватиме він за гратами до поки йде слідство має вирішити суд.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Маскалюк: «За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (замах на умисне вбивство) санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.»

Інформація Тячівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: Кто такой Геннадий Корбан?

КОМЕНТАРІ