В Закарпатській області за напад на перехожу берегівець 3 роки проведе у в'язниці

В Закарпатській області за напад на перехожу берегівець 3 роки проведе у в'язниці

19.09.15 08:42 0 541
До 3 років позбавлення волі Берегівський районний суд засудив 38-річного берегівця, який безпричинно побив незнайому жінку.

В червні цього року двоє чоловіків 38 – річний, раніше судимий житель берегівського табору та 52-річний мешканець Ужгородського району увечері на вулиці міста Берегова перестріли незнайому їм 33-річну місцеву мешканку. Почувши категоричну відмову від незнайомки, на пропозицію піти з ними аби розважитися, розлютилися та почали жорстоко лупцювали жінку. Зловмисники нанесли бідолашній тілесні ушкодження у вигляді, перелому щелепи та численних гематом.

Обидва нападники намагаючись уникнути відповідальності, після вчиненого, втекли з місця свого проживання. 38-річного хулігана Берегівські оперативники через кілька днів затримали у Львові(!). Слідчими Берегівського райвідділу міліції кримінальне провадження відносно нього за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ст. 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України було скеровано до суду.

Берегівський районний суд, розглянувши матеріали кримінального провадження, визнав чоловіка винним та зважаючи на цинічність та жорстокість з якою берегівчанин вчинив злочин, призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки.

Іншого нападника-втікача, 52-річного ужгородця, розшукує міліція.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: До Дня міста ...

КОМЕНТАРІ