Ужгородські міліціонери врятували життя чоловіку

Ужгородські міліціонери врятували життя чоловіку

19.09.15 16:59 0 657
35-річного ужгородця з розбитою головою в шоковому стані правоохоронці передали медпрацівникам. Причетного до злочину, знайшли на сходинковій клітині багатоповерхівки за місцем проживання потерпілого.

Вчора вночі до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у підїзді багатоповерхівки за місцем її проживання побачила краплі крові.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Під час обходу мешканців багатоповерхівки, двері однієї з квартир відчинив ужгородець з розбитою головою, весь у крові та шоковому стані. Аби врятувати життя чоловіку, міліціонери викликали швидку медичну допомогу та передали лікарям.

Завдяки вмілим діям слідчо-оперативної групи Ужгородського міськвідділу міліції злочин було розкрито за гарячими слідами. Зловмисника, правоохоронці помітили на сходинковій клітині... На його руках та одязі була кров...

Правопорушником виявився 24-річний мешканець іншої області. До нашого міста, непроханий гість приїхав у пошуках роботи. Познайомившись з потерпілим, напросився до нього додому переночувати.

Дорогою, зайшли до одного з магазинів, купили горілку. Після хмільного застілля між господарем та гостем виникла суперечка, яка переросла в штовханину. Під час сварки зловмисник вхопив молоток для відбивних та вдарив ужгородця по голові. Зрозумівши, що накоїв, кинувся навтьоки...

Зловмисник дає покази слідчим Ужгородського міськвідділу міліції. По факту відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження), яка передбачає штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Триває досудове розслідування.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Житомирщина: на Овруччині ...

КОМЕНТАРІ