Делегація Чернівецької міської приїхала з дружнім візитом до Луцька

Делегація Чернівецької міської приїхала з дружнім візитом до Луцька

19.09.15 14:03 0 683
На запрошення міського голови Миколи Романюка до Луцька прибула делегація Чернівецької міської ради у складі Ярослава Кушнірика — секретаря Чернівецької міської ради, Тетяни Вінник — начальника відділу інвестицій та міжнародних зв'язків, Інни Лисак — заступника начальника управління праці та соціального захисту населення, депутатів Чернівецької міської ради — Мирослава Заячука, Наталії Савки, Олександра Мадея та працівника міської ради Володимира Янковського.

Гостей у нашому місті привітав секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко, депутати міської ради Григорій Пустовіт, Любов Серба, Юрій Корольчук.

Під час зустрічі обговорили можливості подальшої співпраці у різноманітних сферах життєдіяльності міст на благо територіальних громад. Гостям розповіли про роботу депутатського корпусу, те, як відбуваються засідання сесій міської ради.

Відбувся оглядовий візит на територію Луцького зоопарку, де завершується реконструкція в рамках проекту “Модернізація зоопарку в містах Замості та Луцьку, а також створення рекреаційної зони у місті Жешуві з метою розвитку прикордонного природного туризму”, екскурсія центральним парком культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Гості ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг у м.Луцьку, побували у музеї Волинської ікони.

Завтра делегація з Чернівців ознайомиться з роботою КП “Центр туристичної інформації та послуг”, відвідає Державний історико-культурний заповідник “Старе місто”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі в День ...

КОМЕНТАРІ