У Луцькому ЦНАПі презентували інформаційно-консультаційний центр для іноземців

У Луцькому ЦНАПі презентували інформаційно-консультаційний центр для іноземців

19.09.15 08:39 0 670
Відбулася презентація інформаційно-консультаційного центру для іноземців в департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» в рамках проекту “Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг, Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг та Люблінського Бюро обслуговування мешканців” .

У заході взяли участь Луцький міський голова Микола Романюк, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева, керівник проекту, голова ВОГО “Фонд місцевого розвитку” Петро Верзун, керуючий справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Андрій Лис, представники Львівського Представництва Спільного Технічного Секретаріату Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 роки Ольга Парасоцька та Василь Хім'як, секретар міста Люблін Анджей Воєвудзкі, керуюча справами міжнародних проектів Анна Ястшебська, інші поважні гості.

Лариса Карп'як, розповіла гостям про діяльність Луцького ЦНАПу та уніфіковані адміністративні послуги для надання послуг іноземним громадянам, зокрема, здійснено переклад інформаційних карток польською мовою. А також закуплено комплект меблів для роботи адміністраторів, інформаційну стійку, комплекти комп'ютерної техніки для Луцького ЦНАПу, інформаційних табло тощо.

Міський голова Микола Романюк щиро привітав гостей у нашому місті, розповів, що Луцький ЦНАП надає найбільше послуг серед аналогічних центрів в Україні. “Приємно, що в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна відкрито інформаційно-консультаційний центр. Дякую усім, хто брав участь у реалізації проекту, який зробить наше місто привабливішим для іноземних туристів та інвесторів. Це своєрідний крок до інтеграції в Європейський Союз”, ­ - сказав міський голова.

Петро Верзун детальніше поінформував про функціонування інформаційно-консультаційного центру, а також проанонсував його подальшу діяльність.

Про свою участь у Програмі транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна розповіли гості з Любліна та Івано-Франківська. Потім усі побували на ярмарку проектів, який відбувся на Театральному майдані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові відкриють ...
Наступна новина: Житомирщина: співпадання по ...

КОМЕНТАРІ