У Волинській області рятувальники проводять просвітницькі заходи для різних верств населення

У Волинській області рятувальники проводять просвітницькі заходи для різних верств населення

19.09.15 12:58 0 580
18 вересня 2015 року працівники Локачинського районного сектору УДСНС України у Волинській області провели відпрацювання населених пунктів Локачинського району. Зокрема, рятувальники здійснили навчання населення за місцем проживання на території Кисилинської та Старозагорівської сільських рад.

Співробітники ДСНС акцентували увагу громадян на дотримання правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. Посилену роз’яснювальну роботу фахівці пожежно-рятувальної служби провели з багатодітними сім’ями та громадянами, які опинилися у складних життєвих обставинах Рятувальники закликали їх бути особливо пильними з вогнем у побуті, рекомендували звернути увагу на печі опалення та електромережу, які необхідно негайно відремонтувати у випадку несправності.

У ході відпрацювання, громадяни отримали інформаційні листівки з роз’ясненням правил безпечної поведінки та номерами телефонів екстрених служб.

Цього ж дня працівники ДПРЧ-14 селища Ратного спільно з органами місцевого самоврядування Ратнівської селищної ради провели комплекс заходів щодо навчання мешканців райцентру правил безпеки у побуті, а також основ цивільного захисту. Масово-роз’яснювальна робота відбувалася також на території місцевого ринку та у торгівельних установах, для персоналу яких рятувальники провели інструктажі щодо використання первинних засобів пожежогасіння.

Фахівці Служби «101» інформували громадян про правила безпечної поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, про порядок оповіщення громадян у випадку надзвичайних ситуацій воєнного характеру та першочергових дій в умовах терористичного акту. Крім того, рятувальники пояснювали мешканцям Ратного основні правила пожежної безпеки у побуті. У процесі просвітницької роботи були розповсюджені наочні агітаційні матеріали зразків соціальної реклами відповідної тематики.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські роми мають ...
Наступна новина: Рятувальники Коростеня ...

КОМЕНТАРІ