В Чернівецькій області уроки безпеки дорожнього руху для старших і молодших школярів (+фото)

В Чернівецькій області уроки безпеки дорожнього руху для старших і молодших школярів (+фото)

19.09.15 16:31 0 667
У багатьох навчальних закладах області шкільні дзвоники кличуть дітей на незвичайні уроки.

На них педагоги передають ініціативу працівникам УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Згідно із затвердженим планом заходів під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!», а також на окремі запрошення керівництва навчальних закладів автоінспектори відвідують школи, закріплюють у дитячій пам’яті ключові норми поведінки на дорогах і вулицях, нагадують дітям, що всі вони, не залежно від віку, є учасниками дорожнього руху,а тому повинні ретельно виконувати його правила.

Для кращої ефективності таких зустрічей та більшого охоплення аудиторій уроки проводяться, здебільшого, у актових залах одночасно для кількох класів.

Днями у Чернівцях такі пізнавальні заходи відбулись у загальноосвітніх навчальних закладах №30 та №12. Реагування на сигнали світлофора, вимоги дорожньої розмітки, безпечне користування громадським транспортом, велосипедом, мопедом, скутером — про це та про інші ситуації йшла мова на урокакх. Очевидно,варто погодитись і з тим,що такі академічні години є особливими. Адже екзамен з предмета діти здають відразу, вийшовши на вулицю з дверей школи, чи з домівки. Тому важливим є застосування практичниого досвіду у науці безпечного руху. Зокрема,зважаючи на осінній період, скорочення світлового дня, працівники ДАІ радять педагогам поширювати практику використання світловідбивних елементів на одязі дітей.





Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ