Головний міліціонер Житомирщини у зоні АТО перевірив несення служби на блокпостах бійцями зведеного загону

Головний міліціонер Житомирщини у зоні АТО перевірив несення служби на блокпостах бійцями зведеного загону

19.09.15 17:11 0 793
«У Житомирському зведеному загоні моральний дух бійців – високий, настрій – бадьорий і патріотичний. Хлопці готові йти до перемоги, вірні присязі та службовому обов'язку», - зазначив Валерій Рудик на власній сторінці у Facebook за результатами інспектування блокпостів та спілкування з житомирськими воїнами-правоохоронцями.

Під час службового відрядження на Луганщину начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик відвідав бійців житомирського зведеного загону за місцем їх дислокації, особливу увагу при цьому звернув на умови їх проживання та облаштування тимчасового побуту. Відкомандированим бійцям головний міліціонер області передав вітання від рідних і колег, а також набір найнеобхідніших продуктів харчування.

Валерій Рудик також проінспектував і блокпости у визначених районах Луганщини, де позмінно несуть службу бійці житомирського загону та детально вивчив організацію їх роботи.

Керівник міліції Житомирщини перевідав і травмованого під час фізичних тренувань бійця поліського зведеного загону – заступника начальника Ємільчинського РВ УМВС Сергія Лук'янчука. У ході виконання складних вправ правоохоронець розірвав сухожилля на нозі. Місцеві лікарі запевнили Валерія Рудика, що Сергій отримав необхідну медичну допомогу, його було прооперовано, нині триває плановий курс лікування.

Керівник ГУМВС України в Луганській області Анатолій Науменко високо оцінив роботу відряджених у регіон житомирських міліціонерів і відзначив, що наші правоохоронці зарекомендували себе як відповідальні і принципові працівники, професіонали і патріоти своєї країни, завжди готові до виконання завдань будь-якої складності.

Тож за результатами чергового етапу відрядження Валерій Рудик залишив відгук на власній сторінці у соцмережі Facebook: «У Житомирському зведеному загоні моральний дух бійців – високий, настрій – бадьорий і патріотичний. Хлопці готові йти до перемоги, вірні присязі та службовому обов'язку. Для рідних повідомляю: відряджені – живі, здорові, в оптимістичному бойовому настрої, упевнені у правильності свого професійного вибору».

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ