На Схід вирушив черговий загін хмельницьких правоохоронців

На Схід вирушив черговий загін хмельницьких правоохоронців

19.09.15 11:16 0 564
Особовий склад УМВС України в Хмельницькій області з почестями проводив у зону АТО загін правоохоронців, які добровільно прийняли рішення захищати Україну на сході держави.

40 працівників хмельницького обласного управління міліції відправилися у зону проведення антитерористичної операції. Проводити їх прийшли колеги, рідні та близькі. До усіх присутніх звернувся генерал-майор міліції Микола Семенишин: «Зрозуміло, що ми усі хвилюємося, ризики були, є і будуть, наші зведені загони у повному складі виїжджали і поверталися, тому сподіваюся, що так і буде в період цієї ротації».

Головний міліціонер області подякував керівникам структурних підрозділів, органам місцевого самоврядування, виконавчій владі, волонтерському рухові, завдяки яким зведений загін укомплектований усім необхідним для виконання завдань. Усі правоохоронці пройшли відповідну підготовку.

Митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній зачитав молитву, благословив міліціонерів, покропив свяченою водою бійців, міліціонерів та рідних. Матері та дружини не стримували сліз, а батьки з гордістю дивилися на своїх синів.

Під час традиційної церемонії також урочисту присягу приймали 5 молодих бійців спецпідрозділу «Богдан», які нещодавно прийшли на службу.

Василь Остапчук, батько одного з правоохоронців, звернувся до сина та його колег: «Я впевнений, що усі, хто прийняв присягу свідомо зробили свій вибір. ви відправляєтеся в зону проведення АТО, тому що ви — бійці підрозділу особливого призначення, ваша місія особлива: якнайшвидше принести мир Україні».

Після закінчення офіційної частини заходу владика Антоній у міліцейській капличці провів молебень за життя правоохоронців, що несуть службу у зоні АТО.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ