У Чернівцях проведуть осінній місячник санітарної очистки та благоустрою

У Чернівцях проведуть осінній місячник санітарної очистки та благоустрою

19.09.15 15:50 0 657
З метою наведення належного санітарного стану в місті та забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців з 22 вересня по 1 листопада у Чернівцях буде проведено осінній місячник санітарної очистки та благоустрою.

У рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Буде створено районні штаби з проведення місячника санітарної очистки та благоустрою підпорядкованих територій. Після розробки конкретних заходів щодо проведення санітарної очистки та благоустрою територій районів, до місячника будуть залучені підприємства різних форм власності, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарів, ОСББ, ЖБК, ЖБТ та населення. Вживатимуться заходи щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів і очищення контейнерних майданчиків, миття та фарбування контейнерів.

Окрім того, здійснбватимуться роботи щодо приведення автобусно-тролейбусних зупинок міста в належний санітарно-технічний стан.

Буде активізовано роботу відділів з питань благоустрою та санітарно-екологічного стану щодо проведення рейдів-перевірок спільно з депутатами місцевих рад, представниками засобів масової інформації з виконаних заходів місячника. До керівників, які нехтують цими питаннями, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу.

Чернівецьке міське комунальне підрядне шляхово-експлуатаційне підприємство зобов'язано привести привести в належний санітарно-технічний стан дороги та кювети. Трест зеленого господарства та протизсувних робіт проводитиме роботи з прибирання скверів, парків, косіння трави, видалення сухих та аварійних дерев.

Міське комунальне підприємство “Чернівціспецкомунтранс” під час проведення осіннього місячника санітарної очистки та благоустрою м. Чернівців у 2015 р. прийматиме транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище від комунальних житлових ремонтно-експлуатаційних підприємства і приватних підприємств, які утримують житловий фонд та прибудинкові території комунальної власності безкоштовно.

Також до проведення місячника залучено Чернівецьке міське управління, Головне управління Держсанепідслужби в Чернівецькій області, які будуть забезпечувати контроль за виконанням заходів з проведення санітарної очистки та благоустрою території міста та братимуть участь в рейдах-перевірках фахівців служби.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Авто для себя быстро и ...
Наступна новина: Закарпаття: у вівторок,22 ...

КОМЕНТАРІ