Чернівці: Термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня

Чернівці: Термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня

19.09.15 16:10 0 598
Оскільки термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) спливає 25 вересня, з метою уникнення нових черг та санкцій, відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Реєстраційної служби Чернівецького міського управління юстиції просить суб'єктів господарювання завчасно звернутися до державного реєстратора з відповідними документами, а саме реєстраційною карткою «Форма №4».

– заповнені форми можна відправляти поштою. У такому випадку справжність підпису заявника на реєстраційній картці має бути нотаріально засвідченою;

– при поданні реєстраційної картки заповнюються лише ті поля, які стосуються зміни відомостей про юридичну особу, що вносяться до Єдиного державного реєстру;

– у разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера) подаються відомості про його відсутність.

Пам'ятайте, що за неподання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи встановлена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 5100 до 8500 грн. (ст. 166-11 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

А тому, не зволікайте з наданням відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Флэшка в виде пластиковой ...

КОМЕНТАРІ