Львівський міліцейський виш передав інвалідні візки пораненим учасникам АТО

Львівський міліцейський виш передав інвалідні візки пораненим учасникам АТО

20.09.15 13:12 0 632
16 вересня 2015 року відбулась передача двох візків до Військово-медичного клінічного центру західного регіону.

Члени батьківського комітету 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки звернулись до громадської організації «Асоціація учасників АТО Львівщини», головою якої є ректор Львівського державного університету внутрішніх справ. Із запропонованих варіантів батьки майбутніх міліціонерів обрали допомогу учасникам АТО, які отримали важкі поранення у ході бойових дій.

Вже згодом на зібрані кошти вдалось придбати два німецькі інвалідні візки.

Швидкого одужання і силу духу побажали бійцям начальник факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки Степан Гнатюк, начальник 2-го курсу факультету Андрій П'ятак та його вихованці.

На фото – один з українських Героїв, сержант 44-ої артилерійської бригади міста Тернопіль Василь Чекман. Під час бойових дій біля Сєвєродонецька влітку цього року боєць отримав складну травму спини, і проходить курс реабілітації у військовому госпіталі. Як зазначає фізичний терапевт 27-го реабілітаційного відділення Військово-медичного клінічного центру Леся Кагандяк, інвалідний візок – річ дуже індивідуальна. Постійне перебування у «не своєму» візку може, навіть, спричинити погіршення стану здоров'я пацієнта. «Індивідуальний підбір візка, як і інших засобів реабілітації, – процес непростий, однак він забезпечує позитивні результати для пацієнта, який щодня ним користуватиметься». Тож, благодійники щиро сподіваються, що їхня допомога дійсно стане у нагоді, і зовсім скоро наші Герої знову стануть на ноги. Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі нагородили ...
Наступна новина: У Києві за викрадення ...

КОМЕНТАРІ