Рівненщина: дорожню грамоту засвоюємо разом!

Рівненщина: дорожню грамоту засвоюємо разом!

20.09.15 11:39 0 618
У рамках проведення профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» працівники Державтоінспекції Рівненщини продовжують здійснювати профілактичну роботу серед підростаючого покоління. Під час зустрічі міліціонери вкотре акцентують увагу малечі на необхідності дотримання вимог Правил дорожнього руху.

працівники Державтоінспекції зустрілися із вихованцями Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради. Близько 200 хлопчиків та дівчаток з нетерпінням чекали на прихід незвичних гостей. Під час спілкування старший інспектор з профілактичної роботи Світлана Марко нагадала дітям про основні причини, з яких найчастіше неповнолітні потрапляють під колеса транспортних засобів. Також разом обговорили типові дорожні ситуації, які зображені на наочних плакатах. Крім цього, працівник ДАІ звернула увагу на важливість використання світловідбиваючих елементів та подарувала кілька таких предметів найактивнішим учасникам тематичної вікторини.

Наостанок учні із захопленням розповіли інспектору про випадки, які траплялися з ними на дорозі.

— Ми дуже вдячні працівникам Державтоінспекції за те, що вони завжди знаходять час для спілкування з малечею, адже доведення матеріалу працівником міліції про безпеку на дорозі набагато краще сприймається дітьми, – зауважила Вікторія Головайчук педагог-організатор Рівненської гуманітарної гімназії. — Я сподіваюся, що і надалі у нас з інспекторами ДАІ залишиться така плідна співпраця

Працівники Державтоінспекції докладатимуть максимум зусиль аби і надалі зустрічатися з підростаючим поколінням, щоби останні ніколи не ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод і були завжди законослухняними громадянами нашої держави.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ