У Києві за викрадення пішохода поліція заарештувала трьох львів'ян

У Києві за викрадення пішохода поліція заарештувала трьох львів'ян

20.09.15 13:22 0 623
Правоохоронців викликали перехожі, тож вдалося оперативно затримати підозрюваних осіб. У їхньому авто вилучили пістолет і чотири магазини, споряджені гумовими кулями.

До Оболонського райуправління міліції надійшло повідомлення, що по вулиці Героїв Дніпра під час бійки троє невідомих посадили чоловіка в автомобіль і повезли у невідомому напрямку.

На місце виклику терміново виїхали автопатрулі, в районі оголосили план «Перехоплення». Через 25 хвилин вуличних перегонів працівникам поліції вдалося зупинити автомобіль.

Слідчо-оперативна група з'ясувала, що у дворі будинку стався конфлікт: чоловіки хотіли «провчити» перехожого за те, що він нібито неправильно переходив дорогу. Між ними виникла словесна перепалка, а згодом - бійка.

Киянин стукнув ногою по машині, а кривдники у відповідь кілька разів вдарили його в обличчя. Зрештою товариші вирішили провчити пішохода, а відтак силоміць посадили його до своєї машини. Куди і з якою метою хотіли повезти свою «жертву», правоохоронцям не пояснили.

Під час обшуку автомобіля міліціонери виявили та вилучили пістолет ПМР та чотири магазини, спорядженні гумовими кулями. Дозвільних документів на зброю у них не було.

Встановлено, що підозрювані родом зі Львова, раніше у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляли. Нині чоловіки перебувають під арештом.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ