Ярмарок для юних городян вдруге відбувається в Чернівцях

Ярмарок для юних городян вдруге відбувається в Чернівцях

20.09.15 14:55 0 683
Ярмарок дитячого дозвілля розпочався на Соборній площі Чернівців. Художні та музичні школи, спортивні школи, гуртки дитячої творчості, різноманітні секції для дитячого розвитку, а також спортивний інвентар, квадрацикли, велосипеди тощо – далеко не повний перелік того, з чим запропонували чернівчанам ознайомитись в цей вихідний день організатори – міська влада.

Під час ярмарку можна записатись в гуртки чи секції, музичні школи, школи сучасного танцю, брейк–дансу, фітнес-клуби та бізнес-школи. Під час відкриття дитячого свята міський голова Олексій Каспрук привітав всіх учасників і висловив впевненість, що після сьогоднішнього дня кількість учасників позашкільних закладів значно збільшиться. Кожен для себе на ярмарку знайде цікавий напрямок і з задоволенням буде займатись творчістю художньою, чи технічною, танцювати чи співати, грати на музичних інструментах, займатись спортом.

Біля наметів технічних гуртків перебували переважно хлопці, їх цікавили оригінальні роботи, різні технічні конструкції. Можна було самому спробувати інструменти в дії. Відвідувачі ярмарку писали листи воїнам в АТО, в'язали і вишивали, грали в морський більярд та міні-гольф, вчились танцювати та займатись фітнесом прямо на площі.

На сцені свої досягнення показували учасники художніх гуртків міста – тут і брейк-данс, і класичні танці, співи, театралізовані сценки. Родзинкою ярмарку стала жива скульптура ангела, яку зробили учасники театру анімації. З нею залюбки фотографувались всі охочі. Для батьків дітей з особливими потребами працював на ярмарку клуб «Паросток» і дитячо-юнацька спортивна школа «Інваспорт», куди можуть записатись діти з обмеженими фізичними можливостями.

Троє гравців футбольного клубу «Буковина» під час ярмарку розіграли квитки на завтрашній матч з командою «Арсенал», а всіх дітей запросили безкоштовно відвідати гру і підтримати команду «Буковина».

Ярмарок дитячого дозвілля проводиться вже вдруге і дуже подобається чернівчанам, які цілими родинами його відвідують. Організатори сподіваються, що він стане традиційним.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За спробу збуту отруйних ...
Наступна новина: На Хмельниччині на річці ...

КОМЕНТАРІ