У Житомирі нагородили Народних Героїв України.

У Житомирі нагородили Народних Героїв України.

20.09.15 13:02 0 625
19 вересня, у Житомирі відбулася церемонія нагородження «Народний Герой України».

Привітати Героїв завітав заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, який зазначив: «За все, що ми робимо, за кожен подвиг та сонячний день ми маємо завдячувати тим хлопцям, які не повернулися, та вам, які захищають нашу країну, жінок, дітей, батьків і їхнє право на життя під вільним українським небом. Завіряю вас, що я особисто та вся наша команда буде робити максимум для того, щоб підставити вам плече. Дякую за те, що ви робите».

за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Державі було нагороджено Петра Барбуха (посмертно), Ярослава Антонюка, Ушангі Мамулашвілі, Романа Косенка, Миколу Ніконова, Володимира Цибулю, Михайла Волосюка, Анатолія Козєла, Олександра Абаєва, Сергія Васьківського, Вячеслава Ізотова, Богдана Катану, Євгена Жукова, Валерія Красняна, Андрія Галущенка (посмертно).

Також за видатний внесок у допомогу Українській армії, добровольчим батальйонам, постраждалим від бойових дій та особистий героїзм при виконанні волонтерських та службових обов'язків орденом «Народний Герой України» нагороджено Марину Комарову та Ярослава Жилкіна.

Орден «Народний Герой України» є відзнакою саме українського народу. Срібло, з якого відливають орден, надсилають прості люди з усіх куточків України та світу. Списки, які подаються на нагородження, оприлюднюються та можуть коригуватися самими бійцями, волонтерами та звичайними людьми.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: Львівський міліцейський виш ...

КОМЕНТАРІ