В Закарпатській області у Хусті правоохоронці знайшли водія,який збив жінку та втік з місця пригоди

В Закарпатській області у Хусті правоохоронці знайшли водія,який збив жінку та втік з місця пригоди

20.09.15 11:58 0 619
В м. Хуст водій автомобіля марки «Ауді» на номерах Чеської республіки збив 68-річну місцеву жительку, яку з тілесними ушкодженнями залишив на місці пригоди та втік у невідомому напрямку. Втікача знайшли за лічені години.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що водій керуючи автомобілем марки «Ауді» на номерах Чеської республіки в м. Хуст скоїв наїзд на місцеву жительку та зник у невідомому напрямку. Під час ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у виді відкритого перелому та закритого перелому обох гомілок.

За декілька годин, під час проведення оперативно-розшукових заходів, членам слідчо-оперативної групи та працівникам сектору карного розшуку вдалося розшукати автомобіль, який з механічними пошкодженнями був покинутий на одній із вулиць с. Іза та встановити особу водія причетного до ДТП. Ним виявився непрацюючий 21-річний житель с. Рокосово.

Під час розмови з правоохоронцями, водій свою вину визнав. Автомобіль знаходить на штраф майданчику міськвідділу міліції. Щодо водія вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

По даному факту слідчим порушено кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого – коментує начальник хустської міліції Володимир Щадей.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ