В Житомирській області коростенські міліціонери затримали у місті чоловіка з наркотиками

В Житомирській області коростенські міліціонери затримали у місті чоловіка з наркотиками

21.09.15 10:30 0 609
Дільничні інспектори Коростенського міськвідділу міліції виявили у перехожого півдесятка пакунків з наркотичним засобом. Розпочато розслідування, у рамках якого призначено низку експертиз.

Під час оперативно-профілактичних заходів у місті працівники міліції помітили на автобусній зупинці, неподалік від залізничного вокзалу, чоловіка, який поводився підозріло. Під час огляду його спортивної сумки правоохоронці виявили 6 розфасованих поліетиленових пакунків із подрібненою рослинною масою.

Чоловік, як з'ясувалось, 47-річний місцевий житель, намагався замаскувати незаконну ношу під звичайний тютюн, мовляв, придбав для власного вжитку, - розповів начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Втім, раніше він вже притягувався до відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Нині все вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, фахівці якого й з'ясують, що саме містилося у пакунках.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії караються від штрафу до позбавлення волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області,

за повідомленням Коростенського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На час святкування Дня ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ