На час святкування Дня міста правоохоронці взяли Маріуполь під надійну охорону

На час святкування Дня міста правоохоронці взяли Маріуполь під надійну охорону

21.09.15 10:25 0 649
Співробітники міліції вживають безпрецедентних заходів для безпечного святкування одного з найулюбленіших та найбільш масових свят маріупольців. Безпеку та спокій жителів та гостей міста цілодобово охороняють 650 співробітників міліції та доданих сил. Наразі свято проходить спокійно, без порушень громадського порядку.

У святкові дні по усьому місту проходить понад 100 різноманітних розважальних заходів, кожен з яких збирає тисячі учасників. Серед них - такі важливі для міста як футбольний матч улюбленої команди та всеукраїнський фестиваль «Червона Рута», проводити який у цьому році випала честь місту з 237-річною історією. На вулиці вийшли сотні тисяч людей, багато дітей.

Міліція Донеччини максимально посилила заходи безпеки, аби запобігти будь-яким провокаціям, диверсіям, іншим протиправним діям та забезпечити людям спокійний відпочинок. Заходи до Дня міста тривають з 18 по 20 вересня, але підготовку до них було розпочато вже з початку тижня.

Досвід успішного проведення таких масштабних свят в умовах АТО у міліції Донеччини вже є. Тож кожна служба діє, як годинник. Правоохоронці відпрацювали місця масового скупчення людей, парки й розважальні заклади в кожному районі. Було посилено несення служби на блокпостах з метою недопущення дестабілізації ситуації, ретельно перевіряються усі транспортні засоби, що в'їжджають у місто. З метою попередження небезпеки для мешканців місця проведення масових заходів перевіряються фахівцями-вибухотехніками.

На службу з охорони громадського порядку у складі піших та автопатрулів заступили додаткові наряди Головного управління міліції Донеччини, Маріупольського міськуправління та бійці Нацгвардії. Від кожної служби залучається максимум особового складу. Патрулювання здійснюється цілодобово.

Безпеку дорожнього руху при проведенні масових заходів забезпечують у святкові дні понад 40 екіпажів Державтоінспекції. На маршрути патрулювання вийшли наряди на новому авто- та мототранспорту - 12 автівках та 4 мотоциклах «Сузуки», які напередодні були передані начальником Департаменту ДАІ під час особистого візиту до Донеччини. Колону «Велотуру дружби» з м. Бердянська, мешканці якого прибули привітати маріупольців, державтоінспектори супроводжували вже на нових службових мотоциклах.

В разі необхідності на екстрені ситуації готовий оперативно реагувати окремий батальйон міліції з числа працівників різних служб та підрозділів.

«Ми докладаємо усіх зусиль та готові у повному обсязі забезпечити порядок у святкові дні та запобігти будь-яким протиправним діям, аби місто гідно відсвяткувало це важливе для кожного маріупольця свято», - зазначив В'ячеслав Аброськін.

Міліція Донеччини вкотре звертається до громадян з проханням поставитися з розумінням до цих необхідних заходів, що вживаються для їх безпеки, та не перешкоджати правоохоронцям виконувати свою роботу.

Прес-служба ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині безглуздий ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ