В Тернополі сергій Надал взяв участь у освяченні новозбудованої Церкви Різдва Пресвятої Богородиці

В Тернополі сергій Надал взяв участь у освяченні новозбудованої Церкви Різдва Пресвятої Богородиці

21.09.15 08:28 0 685
20 вересня відбулося освячення церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. На подію прийшло чимало тернополян, серед яких був міський голова Тернополя Сергій Надал. Спільну молитву та Архирейську Святу Літургію очолив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк, який подякував Сергію Надалу за допомогу та підтримку у будівництві храму та вручив очільнику Тернополя подячну грамоту.

«Нехай Всемилостивий Господь, Податаль безчисленних щедрот, сторицею воздасть Вам за Ваші старання та допомогу. Хай Бог укріпляє, щоб Ви і надалі творили добро на славу Божу, на процвітання нашої Церкви і українського народу», - йдеться у подяці.

Міський голова від імені Тернопільської міської ради і всієї громади міста привітав усіх присутніх із цим великим днем та побажав розвитку церковній громаді, здоров'я усім присутнім та плідної духовної праці в місті.

«Церква Різдва Пресвятої Богородиці - це церква на честь одного з великих празників, що стоїть на початку церковного року, свята особливо радісного і важливого для кожного українського християнина. В ньому – одна з основ нашої віри, бо це день народження Божої Матері. Вірю, що храм стане однією з духовних основ життя Тернополя. Адже коли всі говорять про необхідність змін у суспільстві, не варто забувати про духовний вимір цих змін, - зазначив Сергій Надал. - Ми прагнемо бути містом, яке є духовним центром традиційних українських цінностей. І ми зробили ще один крок до цього. Адже кожен новий храм, кожна нова Божа справа - це праця для відродження духовності всього нашого народу».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ