В Закарпатській області тячівські правоохоронці виїхали втихомирювати сімейного дебошира і заразом вилучили 10 рослин коноплі

В Закарпатській області тячівські правоохоронці виїхали втихомирювати сімейного дебошира і заразом вилучили 10 рослин коноплі

21.09.15 09:54 0 647
Нещодавно до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканки селища Солотвино, Тячівського району, про те, що її співмешканець затіяв скандал та побив її.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Коли правоохоронці почали проводити огляд місця події, на них чекала цікава знахідка. В одній з кімнат даного помешкання були виявлені 10 свіжозрізаних рослин коноплі. Коли працівники міліції почали запитувати звідки в заявниці дані заборонені нарковмісні рослини, вона розповіла, що їх приніс додому її кривдник.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Маскалюк, за даними фактами відкрито декілька кримінальних проваджень. За нанесення тілесних ушкоджень та незаконне зберігання наркотичних засобів, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Інформація Тячівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України застерігає ...
Наступна новина: Частина Європи в ...

КОМЕНТАРІ