Використовуючи альтернативне паливо Вінниччина планує заощадити 50% газу (+фото)

Використовуючи альтернативне паливо Вінниччина планує заощадити 50% газу (+фото)

22.09.15 10:45 0 522
Область поставила за мету значно знизити рівень використання газу та за вигідних умов перейти на альтернативні види палива.

Як повідомила під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів ОДА заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Інна Бєлова, нині у бюджетних закладах продовжується виконання робіт щодо дооснащення котелень котлами на альтернативному паливі. Заплановано виконати роботи на 135 об'єктах на суму 120,0 млн. грн.

«На даний час вже введено в експлуатацію 22 котелень, 3 в стадії введення, завершуються роботи ще по 47 котельням, по решті об'єктів завершується оформлення проектно-технічної документації. Роботи тривають, заплановане скорочення споживання природного газу — 15,0 млн. метрів кубічних (або близько 50% від річного споживання природного газу бюджетними закладами)» – наголосила Інна Бєлова.

Водночас, за словами посадовця, в опалювальному сезоні запуск готових котелень буде здійснено вже з використанням альтернативних видів палива, решта котелень буде працювати на існуючих газових котлах, після завершення будівельно-монтажних робіт, буде здійснено переключення на альтернативне паливо.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ