Вінниччина на 94% готова до нового опалювального сезону (+фото)

Вінниччина на 94% готова до нового опалювального сезону (+фото)

22.09.15 15:25 0 625
Підготовка житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років підходить до завершення. Так прокоментував готовність краю до майбутнього опалювального сезону заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник.

За його словами, технічна підготовка йде за планом, зокрема, по області в цілому виконано 94% робіт від запланованих обсягів (по Україні — 90%). У тепловому господарстві- 93,0%, у житловому фонді – 94%, у водопровідно-каналізаційному господарстві - 93%. Заклади соціально-культурного призначення готові на 96,0% , а дорожньо-мостове господарство – на 93%.

«По тепловому господарству реконструйовано та замінено котли на 38 котельнях, замінено 5,0 км теплових мереж на попередньо-ізольовані труби. По житловому фонду замінено покрівлю на майже 1300 будинках підготовлено понад 2,0 тисячі внутрішньобудинкових інженерних мереж. Також замінено близько 30 км водопровідних та каналізаційних мереж. Комплексно підготовлено понад 1600 освітніх та лікарняних закладів» - зауважив Василь Броварник.

Водночас виконання робіт по окремим районам необхідно прискорити, це наприклад Немирівський, Томашпільський, Гайсинський, Літинський. Ці питання, за словами Василя Броварника знаходяться на контролі в обласної влади.

Завершують виконання підготовчих робіт до майбутнього опалювального сезону ПАТ Вінницяобленерго та ПАТ Вінницягаз. Забезпечено ремонт повітряних ліній електропередач протяжністю понад 526 км та ремонт 183 трансформаторних підстанцій. Що стосується, ПАТ «Вінницягаз», наразі виконано необхідний обсяг технічних робіт по забезпеченню безперебійного та безаварійного газопостачання. Зокрема, капітально відремонтовано 32 газорозподільних пункти, реконструйовано майже 12 км газопроводів тощо.

З першого вересня розпочато заповнення систем теплопостачання. Вже 95% систем житлових будинків заповнено та знаходяться під тиском.

Всі види робіт, які забезпечують безперебійне постачання послуг в опалювальному сезоні будуть завершені до 1 жовтня поточного року.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ