Фінішував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини» (+фото)

Фінішував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини» (+фото)

22.09.15 12:42 0 504
Завершальні акорди дитячого конкурсу прозвучали в стінах фіскальної служби:

переможці визначені і нагороджені.

Цьогоріч близько 12 тисяч дітей з усіх областей України взяли участь в конкурсі. Серед них 570 конкурсантів представляли Вінниччину. Перемога дісталася найкращим.

Церемонія нагородження розпочалася в режимі відеозв'язку з вітального слова Голови ДФС України Романа Насірова, який зазначив: «Конкурс проводиться вже більше десяти років. Він змінював назву та формат, але ідея його залишається незмінною – побачити, як діти виражають свої емоції та почуття, як бачать майбутнє. А оскільки вони і є наше майбутнє – ми маємо змогу уявити, як ми житимемо надалі, як змінюватиметься суспільство, як сплачуватимуться податки та на які потреби вони будуть витрачатися. І особливо важливо, щоб ці податки витрачалися на дітей, на їх навчання та творчий розвиток».

Урочистості закінчилися врученням дипломів та призів переможцям та лауреатам завершального етапу конкурсу. Серед переможців два роки поспіль третє місце на загальноукраїнському рівні займає юна поетеса з села Бродецьке на Козятинщині Голембівська Богдана. Здібна аматорка за свої старання отримала від ДФС України мобільний телефон.

В подальшому вітання та нагороди приймали 43 конкурсанта, роботи яких найвищими балами були оцінені членами журі на регіональному рівні. Нагородження відбулося в актовій залі Головного управління ДФС у Вінницькій області. Керівник відомства Мирослав Продан подякував дітям, їхнім батькам і вчителям за активність і небайдужість, зазначивши: «Мене вразила і та майстерність з якою виконані роботи, і та неупередженість у висловлюваннях, і глибина аналогій, які прослідковуються в роботах. Мені приємно що діти досить раннього віку вже цікавляться такою серйозною тематикою як сплата податків. Нам, дорослим, мовою аналітики та закону не завжди вдається пояснити платникам, що саме від їх податкової свідомості залежить майбутнє цілої держави. Вам, дітям, це вдалося зробити напрочуд вдало, гарно і талановито». Очільник фіскальної служби вручив переможцям та номінантам дипломи і призи: навушники, калькулятори, книги, канцелярські набори, тощо.

Спеціальними відзнаками були нагороджені автори робіт, які найбільше припали до душі окремим членам журі. Зокрема, до церемонії нагородження долучилося територіальне відділення всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Вінницькій області та Рада з кадрових питань при ГУ ДФС у Вінницькій області. Не залишається осторонь вже вкотре газета «Все про бухгалтерський облік», яка презентувала талановитим юним творцям цінні подарунки.

По закінченню офіційної частини на дітей чекали фотосесія та солодощі.

ГУ ДФС у Вінницькій області















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: на Яворівщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі звернення ...

КОМЕНТАРІ