В Житомирській області у Володарсько-Волинському районі сталися 2 ДТП за участі мотоциклістів

В Житомирській області у Володарсько-Волинському районі сталися 2 ДТП за участі мотоциклістів

22.09.15 17:07 0 616
Упродовж вихідних днів чергові частини міліції району зареєстрували 2 повідомлення про ДТП, у яких постраждали мотоциклісти. Один з керманичів загинув на місці пригоди. Нині триває з'ясування всіх обставин подій.

19 вересня близько 22:30 на 5 км автодороги сполученням Нова Борова – Йосипівка, Володарсько-Волинського району, водій мотоцикла «Вайпер», 1993 р.н., житель смт. Іршанська, не впорався з керуванням та здійснив з'їзд за межі проїзної частини з дотичним наїздом на стовбур дерева та перекинувся у кювет.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

20 вересня близько 08:00 на автодорозі між селами Ємилівка – Добринь водій мотоцикла «Вайпер», 1980 р.н., житель району, не впорався з керуванням та допустив падіння на проїзну частину з подальшим перекиданням.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

Шановні водії мопедів, скутерів, мотоциклів! Державтоінспекція нагадує, що дорога не вибачає недбалості й неуважності у поведінці учасників дорожнього руху. Тільки неухильне дотримання правил безпеки, уважність, обережність і вміння керувати можуть уберегти водія двоколісного транспортного засобу від дорожньої пригоди.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На блокпосту Луганщини ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ