Діти з сімей учасників АТО та демобілізовані учасники відвідали футбольну гру ФК «Волинь» - «Динамо»

Діти з сімей учасників АТО та демобілізовані учасники відвідали футбольну гру ФК «Волинь» - «Динамо»

22.09.15 14:30 0 634
20 вересня відбулася благодійна акція ФК «Волинь» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради з відвідуванням футбольного матчу ФК «Волинь» - «Динамо». 20 родин учасників АТО мали можливість вболівати за команду «Волинь». У досить напружені хвилини діти та дорослі ставали справжніми вболівальниками та патріотами Волині. 19 сектор знаходиться неподалік сектору волинських фанів ФК «Волинь». Вболівальники не давали нудьгувати ні хвилинки. Підтримка команди була дуже активною та емоційною.

«Я вперше на футбольному матчі. Мені дуже подобається і я дуже хочу спробувати себе у цьому виді спорту», - сказав десятирічний Олексій, який прийшов разом з татком - учасником АТО.

«Щоб підтримати наших футболістів, мама мені розмалювала щічки. Дуже весело і цікаво на футболі. Я намагаюсь не пропускати жодного матчу», - сказала юна вболівальниця Анечка.

Команда «Динамо» здобула перемогу з рахунком 0:2. Однак діти були задоволені від відвідувань такого запеклого матчу.

Довідково: Станом на 20.09.2015 року у обліку сімей, якими опікується Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перебуває 331 сімей, учасників АТО у яких виховується 316 дітей.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

(256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ще двох вірних синів ...

КОМЕНТАРІ