В Луцьку олімпійський тиждень у клубах за місцем проживання

В Луцьку олімпійський тиждень у клубах за місцем проживання

22.09.15 10:31 0 627
З метою пропаганди олімпійського руху, популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” з початку вересня активно долучився до провдення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

В семи клубах за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” спеціалісти центру організували і провели низку цікавих заходів. Зокрема, у клубі “Лучеськ” керівник Наталія Зінь організувала спортивні забави для дошкільнят “Майбутні олімпійці”. Діти змагались у метанні дротиків у дартсі, вправах із загальної фізичної підготовки, а найцікавіше пройшли перегони дитячих машинок.

Діти шкільного віку брали участь в “Міні-спартакіаді” клубу, програма якої включала метання набивного м'яча на дальність, дартс, стрибки у довжину з місця, метання в ціль, човниковий біг та перетягування линви. За результатами цієї міні-спартакіади спеціалісти міського центру, працівники клубів формували команду для участі у міському Фестивалі спорту.

У клубі за місцем проживання “Стріла” Галина Тимощук організувала і провела серед юнаків товариські зустрічі з баскетболу. Юні каратисти на першості цього ж клубу показали свої вміння володіти тілом та духом, свої навички, які вони освоїли під керівництвом тренера Віктора Лавренюка.

Вихованці клубів за місцем проживання “Атлет” і “Одісей” брали активну участь у турнірах з тенісу та хокею настільного.

Найактивнішими і масовішими впродовж тижня були товариські зустрічі з міні-футболу в клубах “Лучеськ”, “Стріла” та “Білий м'яч”, у яких брали участь не тільки діти, а й дорослі.

Свої творчі та інтелектуальні здібності діти мали змогу показати, беручи участь у конкурсах малюнків на олімпійську тематику, вікторинах та грі в шашки.

До організації та проведення цих заходів керівники клубів залучали волонтерів-старшокласників, батьків.

Олімпійський тиждень завершився. Проте працівники клубів за місцем проживання міського центру разом зі своїми вихованцями готові організовувати та брати участь у нових ще більш цікавих заходах, які чекають їх попереду.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ