В Луцьку усі заклади освіти області до роботи у зимовий період готові

В Луцьку усі заклади освіти області до роботи у зимовий період готові

22.09.15 11:21 0 597
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

На нараді розглянули питання готовності до початку опалювального сезону закладів освіти області. За словами заступника начальника управління освіти облдержадміністрації Людмили Плахотної, практично усі заклади освіти області до роботи у зимовий період готові. Велика увага приділяється впровадженню енергоощадних технологій. В рамках питання підготовки до зими також розглянули ситуацію із забезпеченням дровами пільгових категорій населення.

Проаналізували стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На даний час житлові субсидії оформили 85 тисяч домогосподарств області. За останні 10 днів субсидії оформили близько дев'яти тисяч громадян. Цього тижня робота має активізуватися із активним залученням працівників “Укрпошти”, інших служб.

Також обговорили питання підготовки до місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня цього року та виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевий вигодоодержувача (контролері) юридичної особи» з метою зниження корупційних ризиків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ