В Закарпатській області польські рятувальники подарували перечинським колегам бойовий одяг

В Закарпатській області польські рятувальники подарували перечинським колегам бойовий одяг

22.09.15 16:47 0 684
Уже не вперше до перчинських рятувальників приїздять у гості їхні колеги з сусідньої Республіки Польща. От і цього разу, прибувши на запрошення міського голови Перечина Мирослави Гуранич, рятувальники з міста-побратима Глагов Малопольський завітали до місцевої пожежно-рятувальної частини.

Передусім, іноземні колеги привітали працівників Перечинського районного сектора та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини з їх професійним святом – Днем рятівника. Ну а на додаток до теплих слів вручили рятувальникам бойовий одяг та взуття. Це вже не перша допомога від пожежних міста Глагов Малопольський, у липні місяці рятувальники Перчинського району отримали від польських колег одяг, взуття та спорядження. Подібні візити здійснювались і у 2014-му.

Комендант Гмінської стражі гміни Глогов Малопольський – пан Маріан Бак та його колеги ознайомилися з умовами несення служби рятувальників, технікою та спорядженням вогнеборців, що вони щоденно використовують у роботі. Дізналися про статистику та заходи, що вживаються українськими колегами для запобігання пожеж.

Наостанок поляки виказали сподівання на продовження дружніх та продуктивних стосунків із рятувальниками Перечина. Ну а українські колеги подякували за підтримку та допомогу, що надають їм закордонні колеги.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ