У Хмельницькій області лісівників Шепетівщини привітали з професійним святом

У Хмельницькій області лісівників Шепетівщини привітали з професійним святом

22.09.15 08:05 0 592
18 вересня, напередодні Дня працівників лісу, голова райдержадміністрації В'ячеслав Петров разом із в.о. міського голови, секретарем міської ради Михайлом Полодюком взяли участь в урочистих зборах з нагоди професійного свята – Дня працівників лісу, які відбулися у клубі залізничників м.Шепетівки. Серед почесних гостей на заході, також, були присутні начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Лісовий, директор Городнявського НВК Валентина Крупник, керівники окремих установ та організацій району.

Про досягнуте лісівниками, про їх працю в нинішніх нелегких умовах, про пріоритетні напрямки діяльності підприємства інформував Володимир Сасюк, директор ДП «Шепетівське лісове господарство». По завершенні його доповіді, слово для привітання мали гості заходу.

У своєму виступі голова райдержадміністрації В'ячеслав Петров наголосив, що переоцінити значення лісу для нашої планети - важко. Адже, ліс - це живий скарб Землі. «Величезного значення відіграє лісове господарство для економіки держави та як чинник позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Раціональне і розумне використання лісу дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх. Тому люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету» - сказав очільник району.

Усі виступаючі дякували працівникам лісу за добросовісне ставлення до своєї справи, відзначали значний внесок районного лісового господарства до бюжету Шепетівщини, та бажали усім присутнім в першу чергу мирного неба над головою, здоров'я, добра та затишку їхнім родинам.

Під час заходу кращі представники галузі лісового господарства району були нагородженні грамотами обласної державної адміністрації, обласної ради, обласного управління лісового та мисливського господарства, райдержадміністрації та районної ради.

По завершенні офіційної частини заходу, гарний настій присутнім дарував музичний гурт «ТРІАДА» із міста Тернопіль.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: У Вінниці міліціонери ...

КОМЕНТАРІ