На Хмельниччині ярмолинецькі правоохоронці у будинку місцевого жителя вилучили незаконну зброю

На Хмельниччині ярмолинецькі правоохоронці у будинку місцевого жителя вилучили незаконну зброю

22.09.15 16:29 0 587
Незареєстрований обріз двоствольної мисливської рушниці та набої до нього працівники міліції вилучили у будинку 61-річного мешканця Ярмолинецького району.

Зброю виявили співробітники карного розшуку під час проведення санкціонованого обшуку. Чоловік не надав правоохоронцям жодних дозвільних та реєстраційних документів на знайдений обріз мисливської рушниці «ТОЗ–БМ».

Висновком судово-балістичної експертизи, проведеної Науково-дослідним експертно-кримінальним центром при УМВС, зброю визнано вогнепальною. Раніше чоловік до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Шановні громадяни!

Незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки — це кримінальне правопорушення, за яке українським законодавством передбачено кримінальну відповідальність.

Крім того, вогнепальна зброя, боєприпаси у ваших оселях — це небезпека для ваших дітей, рідних та близьких. Тому закликаємо усіх громадян, які мають у користуванні зброю, офіційно її зареєструвати та дотримуватись правил безпеки при поводженні, аби в подальшому не мати проблем із законом.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Преимущества суточной ...

КОМЕНТАРІ