На Львівщині правоохоронці виявили і припинили діяльність підпільної гуральні

На Львівщині правоохоронці виявили і припинили діяльність підпільної гуральні

22.09.15 13:59 0 551
Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУ МВС України у Львівській області припинили діяльність цеху, де зловмисники виготовляли фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.

Після того, як у низці магазинів на території області було виявлено горілчані вироби невідомого розливу, правоохоронці провели комплекс заходів з метою встановлення джерела походження цього товару. Невдовзі вони з'ясували, що фальсифікат продукували у Червонограді в боксах одного із гаражних кооперативів, а організував незаконне виробництво алкоголю 37-річний місцевий мешканець.

У боксах та у двох автомобілях, які зловмисники використовували для доставки сировини та транспортування готової продукції до місць збуту, 18 вересня були проведені санкціоновані обшуки. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили обладнання для розливу фальсифікату, 230 літрів спирту у пластикових каністрах, 430 літрів горілки у запаяних пакетах місткістю по 10 л без маркування та 1085 пляшок горілки з етикетками відомих брендів та підробленими акцизними марками.

Порушене кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

В рамках кримінального провадження розслідування проводять працівники Жовківського райвідділу міліції. Вони встановлюють особи інших громадян, причетних до скоєння злочину, походження сировини для фальсифікованої горілки та мережу її збуту. Правоохоронці вилучають виявлений алкогольний фальсифікат з підприємств гуртової та роздрібної торгівлі Львівщини.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі оперативники ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ