На Тернопіллі понад добу триває ліквідація пожежі торфу поблизу с.Великі Садки

На Тернопіллі понад добу триває ліквідація пожежі торфу поблизу с.Великі Садки

22.09.15 13:29 0 554
Вже понад добу рятувальники борються з торф’яною пожежею поблизу села Великі Садки Шумського району. Горіння покладів торфу виникло на торфополі загальною площею близько 1,5 га на торфополі загальною площею 1,5 га. Глибина залягання пожежі – від 0,5 до 1 м.

Станом на 12:00 21 вересня, до ліквідації пожежі загалом залучено 20 чоловік особового складу та три одиниці спеціальної пожежної техніки Шумського та Кременецького районних відділів ДСНС. Воду доводиться перекачувати з допомогою пожежної насосної станції з місцевої водойми, розташованої на віддалі 1 км. Також додатково для підвозу води задіяно трактор місцевого аграрного підприємства. Ліквідація пожежі триває.

На місці події працює оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі із заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким.

За сприяння районної адміністрації виділено необхідну кількість пально-мастильних матеріалів для забезпечення роботи техніки, задіяної на ліквідації пожежі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинка в автобусі ...
Наступна новина: Відбудуться фінальні ...

КОМЕНТАРІ