На Тернопіллі у Підгаєцькому районі відбувається реконструкція тваринницьких приміщень

На Тернопіллі у Підгаєцькому районі відбувається реконструкція тваринницьких приміщень

22.09.15 14:15 0 579
З ходом проведення робіт з ходом реконструкції тваринницьких приміщень у селі Старе Місто Підгаєцького району ознайомилася голова районної державної адміністрації Алла Колодницька. Даний об'єкт включений до Стратегії розвитку Тернопільщини за напрямком «Вклад в село: Тернопільщина - годувальниця України». ТОВ «Агропродсервіс» залучило сюди власні інвестиції.

Керуючий відділком маточник-репродуктор села Старе Місто ознайомив голову райдержадміністрації з двома нещодавно реконструйованими приміщеннями, які стали до ладу, і наростили потужність виробництва, та інформував, що на особливому контролі у керівництва — санітарно-екологічні питання. На цьому виробництві вперше в корпорації запроваджено бактеріологічну технологію нейтралізації запахів. Вже збудовано лагуну для рідких стоків.

Незабаром приступлять до накриття лагуни спеціальним куполом. Облаштовують санпропускник, санітарно-побутові приміщення для працівників. здійснюється облаштування території. На викладено уже майже 2 тис. м кв. добротної бруківки. Довкола комплексу будується цегляна огорожа. Споруджується сучасна котельня на альтернативні види палива. Що характерно, комплекс взагалі обходитиметься без газу. Усі виробничі й адміністративно-побутові приміщення обігріватимуть соломою. Для цього уже заготовлено її півтори тисячі тюків.

Влаштовано систему відео спостереження по території об'єкту. Всі роботи на об'єкті проводяться із застосуванням високотехнологічного устаткування і сучасних засобів виробництва та технологій.

По периметру всього комплексу в кілька рядів будуть висаджені хвойні дерева, а на вільній від виробничих об'єктів території посадять фруктовий сад.

Голова районної державної адміністрації Алла Колодницька зазначила, що на комплексі роботи проводяться організовано та високотехнологічно. Виведення об'єкту на повну потужність – це додаткові робочі місця, додаткові надходження до районного і сільського бюджетів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінниці на одне місце ...

КОМЕНТАРІ